Tuesday, January 4, 2011

Από μπρος παρθένα



«Έλα, πες αλήθεια».

«Αλήθεια σου λέω ρε, με τρεις έχει πάει».

«Καλά ρε βλάκα, 35 χρονών άνθρωπος και πιστεύεις ότι μια τριαντάρα μπορεί να έχει πάει μόνο με τρεις?»

«Γιατί να μου πει ψέματα?»

Επειδή φίλε μου Ηλία δεν αντέχεις την αλήθεια. Ούτε εσύ, ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία των αρσενικών. Το ξέρουμε αυτό, όπως επίσης ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών είναι ακόμα και σήμερα έτοιμη να κρεμάσει το ματωμένο σεντόνι για να δουν οι γείτονες ότι η νύφη ήταν παρθένα.


Λέμε ψέματα, φίλε Ηλία, γιατί ξέρουμε πως δεν θα αντέξετε την αλήθεια. Και πώς το ξέρουμε? Επειδή αν την αντέχατε, δεν θα κάνατε την ερώτηση. Επειδή αν τη αντέχατε, δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι μέσα σε 15 χρόνια ενεργής σεξουαλικής ζωής μια γυναίκα θα μπορούσε να έχει πάει μόνο με τρεις. Και επειδή, τέλος, θα είχατε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες γκόμενες που γνωρίζετε έχουν ως δια μαγείας πηδηχτεί ακριβώς με τρεις.
Μα τι εμμονή είναι αυτή με τον αριθμό τρία? Εντάξει, κι εγώ έχω πει ψέματα, αλλά όχι κι έτσι. Και γιατί όχι τέσσερεις, ή πέντε, ή ακόμα και δύο? Γιατί πάντα τρεις? Σας τρώει η αγωνία, έτσι? Επιτελώντας κοινωνικό έργο αναλάβαμε τη δύσκολη αποστολή να εξιχνιάσουμε αυτό το σκοτεινό μυστήριο. Ρωτήσαμε για εσάς ένα τυχαίο δείγμα αρσενικών των οποίων οι περισσότερες γκόμενες έχουν δηλώσει ότι έχουν πάει με τρεις. Ορίστε τι μας είπαν:

Ηλίας (ο γνωστός):

«Κοίτα, οι γυναίκες με τον πρώτο τους μένουν για καιρό (σσ. Α, ρε Ηλία γατόνι, στα δάχτυλα την παίζεις τη γυναικεία ψυχολογία), οπότε πες έκανε σεξ πρώτη φορά στα 18-19 (!), να έμεινε και 4-5 χρόνια με τον τύπο, έφτασε 24. Ε, κανένα χρόνο δεν θα έκανε να τον ξεπεράσει (σσ. και παραπάνω καλέ, είναι γνωστό ότι οι γυναίκες όταν χωρίζουν το κλειδώνουν τουλάχιστον για μια τριετία ως ένδειξη πένθους), 25, μένουν άλλα 5 χρόνια. Ε, μέσα σε πέντε χρόνια δε θα έκανε και δυο σχέσεις από 2-2,5 χρόνια? (σσ. α, την πουτάνα!) Ορίστε, τριάντα!»

Νικόλας (36 ετών, τελευταίως δεν του κάθεται γκόμενα άνω των 19):

«Ρε συ, μιλάμε για γυναίκες πιο… πώς να το πω? Του σπιτιού, που δεν πολυέβγαιναν, δεν ήξεραν πολύ κόσμο… Ξέρεις, ήσυχες.»
Ξέρω, ήσυχες, όχι σαν εμάς τις φίλες σου που είμαστε εξώλης και προώλης. Αμ τα τραβάει ο οργανισμός σου.

Ορέστης (τα έχει με την Άννα, ετών 29 και έχει πάει με τρεις):

«Α, η Άννα είναι της σχέσης, ήταν δυο χρόνια με τον πρώτο της, τέσσερα με τον δεύτερο και τώρα δυο μαζί μου…»
Σύνολο οκτώ, οπότε δύο τα τινά:
α) η Άννα έκανε σεξ πρώτη φορά στα 21, πράγμα εντελώς φυσιολογικό (για το 1920)
β) έκανε σεξ νωρίτερα και στο ενδιάμεσο την έβγαζε με γιόγκα

Πέτρος:

«Όλες πουτάνες είναι»
(Δεν λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη, μόλις τον παράτησε η γκόμενά του για έναν μπάρμαν)

Μάνος (τα έχει εδώ και τρία χρόνια με τη Νάντια την οποία κερατώνει ασυστόλως):

«Κοίτα, καμία δεν θα έλεγε τόσο χοντρό ψέμα. Θέλω να πω, δεν μπορεί να έχει πάει με είκοσι και να λέει τρεις, έτσι δεν είναι?»
Έτσι. Κι εσύ που έχεις πηδήξει το μισό λεκανοπέδιο Αττικής δεν λες στη Νάντια ότι δεν έχεις πάει με καμία άλλη. Ε?

And the Oscar goes:
Στο Στέλιο (ερωτεύτηκε τη Γιάννα, την οποία γνώρισε στο γυμναστήριο και πήδηξε την ίδια μέρα –στο γυμναστήριο. Η Γιάννα του είπε ότι ήταν ο τρίτος της. Ο Στέλιος την πίστεψε –και έφαγε μούντζες από όλους του φίλους του, ακόμη και τους πιο αφελείς)

«Γιατί να μην την πιστέψω?»
Γιατί ρε μαλάκα Στέλιο αν ήσουν ο τρίτος της δεν θα σου καθόταν στις ντουζιέρες πριν καλά καλά της πεις το όνομά σου.
Μια βδομάδα μετά ο Στέλιος συνάντησε τυχαία τον Αντώνη, ο οποίος είχε επίσης πηδήξει τη Γιάννα –μαζί με έναν φίλο του. Δεν κατάλαβα ποτέ την απογοήτευση του Στέλιου, διότι το σύνολο έβγαινε όντως τρεις.

Συμπέρασμα:
Με τρεις, κορίτσια. Μη σου πω ότι πετάμε και μια σπαλομπριζόλα στο κρεβάτι να τρέξει λίγο αιματάκι και το παίζουμε παρθένες.

ΥΓ: Απορείτε με το πόσο οπισθοδρομικές και ξεπερασμένες ακούγονται αυτές οι απόψεις? Δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι υπάρχουν ακόμα άντρες που πιστεύουν ότι ένας άντρας που έχει πάει με πολλές και μια γυναίκα που έχει πάει με πολλούς «δεν είναι το ίδιο»? Σας πληροφορώ ότι οι φίλοι μου είναι κανονικοί, χαλαροί τύποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Το γιατί ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Γιώργο Φούντα όταν αναφέρεται αυτό το θέμα, θα μας απασχολήσει μια άλλη φορά…

19 comments:

koulpa said...

asterooooo επέστρεψες και δε το πήρα χαμπαρι;;;; :):)
ωωωωωω πολύ συγκινήθηκα.. και πολύ χάρηκα.. κάτσε να διαβάσω σιγά σιγά και τα προηγούμενα :):)
καλή χρονιάαααα χρονια πολλά και καλή συνέχεια :):)

Astero said...

Α καλά, μην ενθουσιάζεσαι! Με τη συχνότητα που γράφω θα με ξεχάσεις πάλι πριν καλά καλά με θυμηθείς! (τι είπα τώρα, καλά, δύο η ώρα το βράδυ δικαιολογούμαι...)

Πάντως εγώ θα σε παρακολουθώ, το καταφχαριστήθηκα σήμερα!!!

tzonakos said...

Μέσω koulpa μπήκα Astero και διαβάζω χύμα γραφή δηλαδή άμεση και καθαρή χωρις υπονοούμενα αλλα με διάθεση ευθείας σύγκρουσης με τα φαινόμενα, δηλαδη αυτά που ακούμε, βλέπουμε, καθημερινά.
Ούτε ξέρω αν θα σε παρακολουθώ, μα θα τυπώσω αυτο εδω το κείμενο να το δώσω σε γνωστό μου που έχει ανάλογες απορίες και φαντασιώσεις περι γυναικών και σέξ.
Ισως αν το διαβάσει, γραμμένο απο χέρι γυναίκας, να ξυπνήσει.
Απορία, επι του θέματος, ίσως εχεις μια καλή απάντηση :
Προ μηνός, μία φίλη μου ειπε οτι εχει να πάει με κάποιον απο τον περασμένο Μάη, δηλαδή κανα εφτάμηνο χωρίς επαφή. Απόρησα μα ειπα οκ "σε πιστεύω", ρώτησα γιατι, αφου σαν φίλοι τα λέμε ολα μεταξύ μας, μου απάντησε απλά κουνώντας τους ώμους.
Δεν την πίστεψα, έμεινα όμως με την απορία γιατι να πει ψέμματα σε μένα και μάλιστα οταν ξέρει οτι την καταλάβαινα πάντα όταν ήταν σε περιόδους ... αναπαραγωγής :Ρ

Astero said...

Άντε καλέ, είπαμε λέμε ψέματα στο γκόμενο επειδή δεν μπορεί να ακούσει την αλήθεια, όχι πάντα και όχι σε όλους.

Κι εμένα μου έχει τύχει παρατεταμένη περίοδος... πώς να το πω? Λειψυδρίας θα το πω, γιατί το αγαμίας ακούγεται βαρύ ώρα που είναι...
Συμβαίνουν αυτά. Σπανίως, αλλά συμβαίνουν.

Εξόν, λοιπόν, και αν η φίλη σου έχει αρχίσει να σε καλοβλέπει τελευταίως, μπορεί να μην σου είπε καθόλου ψέματα. Δηλαδή, όπως και να 'χει κερδισμένος βγαίνεις. 'Η σου είπε αλήθεια, ή θα σου κάτσει!

Καληνύχτα!

tzonakos said...

Λες να με καλοβλέπει ;
Θα τη ρωτήσω στα ίσια να δω πώς θα αντιδράσει. Το κουλό ειναι που εχω καταλάβει οτι κάποιον βλέπει μα το κρατά κρυφό. Δε βαριέσαι ... καληνύχτα. Ευχαριστώ.

koulpa said...

xaxaxa tzonako
που τριγυρνάς τα βράδυα;.. :):)
διάβασε και κάνα παλιό.. η εξαφανισμένη α-λεξια και η αστέρω είναι βασικά η αφορμή που ασχολήθηκα με το μπλογκινγκ.. :):)
μα καλα κι εσύ τι περιέργια.. αμα θέλει θα σου πει.. αμα σε θέλει.. μπορεί να μη σου πει.. :):)
δε το καταλαβαίνω αυτό το kiss and tell.. είχα ένα κολητό που μου έκοψε την κουβέντα κάποιο διάστημα επιδη δε με πίστευε ότι δε μου αρέσει κάποια και την γούσταρα μόνο για φίλη.. :):)
χαχαχα καλά.. δεν με ενδιέφερε ποτέ το παρελθόν.. αλλά ενδικτικά αν πίστευα.. τοτε που ήμουν δραστήριος ότι κάποια είχε πάει με 3.. μάλον θα την κατέτασα στις ξενέρωτες και δε θα ασχολούμουν.. ευτυχώς ποτέ δε ρώτησα.. και ποτέ δε μου το δήλωσαν αυθορμήτως αμα τη εμφανήσει.. :):)
έλα ρε αστέρω.. γράφε όποτε θες.. αρκεί να εμφανίζεσαι.. και θα ενθουσιάζομαι κάθε φορά.. τώρα σε έβαλα και στο ρουφιάνο του σαιντ μπαρ και θα σε πέρνω χαμπάρι.. :):)
την καλημέρα μου :):)

Γιάννης Καραμήτρος said...

Αν σου πω ότι δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία ανδρών θα με πιστέψεις; :P

Astero said...

@Koulpa
Καλέ θα με κάνεις να κοκκινίσω!
Όσο για το θέμα μας, επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου. Όποιος δεν τραβάει τέτοια ζόρια, δεν ρωτάει καν. Είμαι περήφανη για σένα!

@Ioannis
Σε πιστεύω, αλλά ανήκεις κ εσύ (μαζί με τον Κούλπα) στα προστατευόμενα είδη!

spacedudie said...

glad you are back!

Astero said...

@spacedudie
Χαχαχα!!!
Άσ'τα αυτά κ γράψε τίποτα!

Heliotypon said...

Δεν πρόσθεσες ότι και τις τρεις φορές ήταν ερωτευμένη και περίμενε γάμο από το παλλικάρι... Αν ήταν να μην είναι σοβαρή η σχέση δεν θα πηδιόταν με τίποτα! Αστείιο πράμμα!

Αν μου έλεγε ότι πηδήχτηκε ΜΟΝΟ με τρεις, 35 χρόνων γαϊδάρα, μάλλον θα έκοβα ρόδα μυρωμένα... Τι να μάθει με τρεις γκόμενους; Να μου έλεγε 33, 43 η κάτι τέτοιο, μπορεί και να έκανα σοβαρή σχέση, γιατί θα είχε κάτι να δώσει το κορίτσι...

Astero said...

@heliotypon

Άντε καλέ, και τι θα απογίνουν όλες αυτές οι 35χρονες παρθένες???

;)))

koulpa said...

xaxaxa αστέρω μου.. οι 35αρες παρθένες είναι δύσκολη κατάσταση.. αν δε το κάνεις στην ώρα του.. φορτώνεται με πολλά βαρίδια.. και γίνεται όλο και πιό δύσκολο.. αλλά δε βαριέσαι.. υπάρχει κι η σοκκολάτα.. λένε ότι είναι μια χαρά υποκατάστατο.. αν κι εγώ πια την θεωρώ πολύ ανώτερη.. :):)
καληνυχτούδιααα :):)

Anonymous said...

Ναι λένε μπούρδες οι γυναίκες αλλά λένε και οι άντρες. Όλοι τους έχουν πάει με τουλάχιστον 25.

Δεδομένου ότι όλες οι γυναίκες έχουν πάει με 3, τότε στατιστικά θα πρέπει όλοι οι άντρες να έχουν πάει με τις ίδιες 20, αλλιώς το νούμερο δε βγαίνει :))

Astero said...

@ Zoi20

Καλέ πού είσαι εσύ?? Γράφεις πουθενά? Άντε, γιατί χρειάζομαι δημιουργική απασχόληση ως άνεργη εδώ και .... (τόσο πολύ που έχω ξεχάσει!)

kot-itsa said...

loipon 8a sou pw giati kanei panta 3.

1.katarxhn metrame mono tis makroxronies sxeseis. e ama eisai 30 panw katw 3 kala einai anw twn 2 etwn ekasth

2. aytous pou den 8ymomaste pws toys lene den tous metrame...e ama den 8ymasai onoma ti na metrhseis..

3. ta one night stand den metrane giati oses fores ta kaname htan gia thn empeiria..k telika den mas arese..

4. aytous poy ntrepomastan na poume pws exoume paei-logw asxhmias, koilias h den jerw egw ti- den metrane...afou dn to eipame tote oute sthn filh mas 8a to poume twra?

5. filous (pou einai akoma filoi mas) kai exoume phdhxtei dn metrane...ti twra ena filiko htan ti sxesh exei me to metrhma?

opote an bgaleis ayta menoun 3..mhn sou pw k 2!

6.

Anonymous said...

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη
κι ο μήνας έχει δύο
εγνώρισα μιαν κοπελιά
που 'ναι γεμάτη μπρίιιιο!

Όταν εγώ την ρώτησα
με πόσους έχει πάει
εκείνη μου απάντησε:
''μονάχα τρείς αγόρι μου''
κι ότι με αγαπάει!

Μπήκε δεν μπήκε η Άνοιξη
κάνει ακόμα κρύο
και ηγαπημένη μου
αρέσκεται στο τρίο!

Anonymous said...

"Έγραψε" ο παραπάνω ανώνυμος 2 Μαρτίου... :)

Και άντε δεν πήγε με τρεις...Με πόσους να πήγε δηλάδή...?
Αφού λενε δεν κάνουν σεξ οι αντρες πια!Έτσι όπως πάει,οι γυναίκες σε λίγο ως τα 35 θα έχουν πάει το πολύ με έναν κι αυτό το πολύ τρεις φορές :)

Anonymous said...

και ομως με 3 ειναι ο μεσος ορος για ηλικιες 30-35, η συντροπτικη πληοψηφεια γων γυναικων με τοσους εχει παει,τωρα εαν εσυ εισαι μεταχειρισμενη και εχεις ξεχειλωσει..ε ουπς ξιδακι και περαστικα..κοιτα με φθονο της φυσιολογικες γυναικες με αυτον τον αριθμο..