Monday, February 25, 2013

Τζέημς Μποντ 007: Επιχείρηση Ρόμπα





«Φιλενάδα, φρρρρρρρρ –φυσάει μύτη- γκλπυγμκλ –πνίγει λυγμό- τρέχα, χω-ω-ω-ω-ω-ώρισα»...

Άμα ξεκινάει έτσι το τηλεφώνημα ξέρεις ότι σε περιμένει μάυρη νύχτα. Αλλά τι να κάνεις? Γίνεται να μη στηρίξεις την κολλητή? Πτι γαμώτη, μαύρες διακοπές θα κάνουμε.

Όλα αυτά, για να εξηγούμεθα, μόλις 3-4 εβδομάδες πριν, όταν η Αστέρω είχε τη φαεινή ιδέα να πεταχτεί εις τας Αθήνας να χαλαρώσει λιγάκι. Μα γίνεται χρυσή μου να χαλαρώσεις στην Αθήνα του 2013? Με την κρίση, τους μετανάστες, την ανεργία? Με το κρύο και το πετρέλαιο να κοστίζει ενάμιση νεφρό το λίτρο? Με τους ζαβο-ναζί να παρελαύνουν ανενόχλητοι στους δρόμους της πόλης? Με το Σαμαρά πρωθυπουργό βρε αδερφέ? Αυτό δεν είναι διακοπές, Αρμαγεδδών ιν δε μέικινγκ είναι. Αλλά πού να σκαμπάσει η Αστέρω –άλλωστε άμα σκάμπαζε θα ήταν σε καμιά παραλία σένια να κάνει γουότερσπορτς και να πίνει μοχίτος και όχι στη βλακεία το Άμπου Ντάμπι να μετράει καμήλες.


Το εν λόγω τηλεφώνημα της κολλητής ήρθε μόλις δυο μέρες μετά την άφιξη της Αστέρως στα ελληνικά εδάφη. Και ευτυχώς εδώ που τα λέμε, γιατί με το ένα πόδι έξω απ’ το μπαλκόνι την πρόλαβε την κολλητή που λέει ο λόγος. Έχουμε τη μιζέρια μας, έχουμε τη φτώχια, έχουμε και το γκόμενο που μας παρατάει στα κρύα του λουτρού, κατάλαβες φίλε μου? Τι να ‘κανε λοιπόν η Αστέρω, μάζεψε τα μπογαλάκια της που μόλις είχε ξεπακετάρει και ανέβηκε προς τα βόρεια. Λίγο πάνω απ’ το κέντρο, λίγο κάτω απ’ τον πλανήτη ΒΠ. 


 «Τι έγινε ρε παιδάκι μου», ρώτησε μόλις μπήκε στο σπίτι το καλλυμένο από μύξα και τυλιγμένο σε καρό μάλλινες κουβέρτες ΙΚΕΑ τρολ που κάποτε ήταν η κολλητή.
«Δε γκζέ-ε-ε-ε-ερωωωω... Τζαγκωθήγκαμπε-ε-ε και χωρίζαμπε-ε-ε-ε-ε...», βρυχήθηκε εν μέσω κλαυθμών το τρολ. Άντε τώρα να μαζέψεις τα αμάζευτα. 

Η Αστέρω έσμιξε τα φρύδια προβληματισμένη. Τι κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις? Πώς μπορεί κανείς να νοιώσει το βάθος του πόνου που μόνο ο χαμένος έρωτας μπορεί να προκαλέσει, τη χαμένη αθωότητα, τις κλεμένες στιγμές ευτυχίας? Πώς μπορεί να συμπονέσει, να συμπαρασταθεί και να σηκώσει το βαρύ πέπλο της μοναξιάς και της απόρριψης που ρίχνει έναν άνθρωπο σε τέτοια απόγνωση?

«Φέρε κρασί, θα γίνουμε μπουρδέλο», αποφάσισε. 

Μια ώρα και ενάμιση κτήμα Γεροβασιλείου αργότερα το αλκοόλ, που είχε κάνει τις βόλτες του σε στομάχια, συκώτια, καρδιές, μύες και τα σχετικά, είχε αρχίσει να ανεβαίνει προς εγκέφαλο μεριά και τα αναφιλητά είχαν μετατραπεί σε κακαρίσματα νευρικού γέλιου. 

Κάπου εκεί το τρολ είχε τη φαεινή ιδέα να «πάμε να πιούμε ένα ποτάκι». Και επειδή ως γνωστόν μία από τις επιπτώσεις της μέθης είναι η αδυναμία να λάβεις ορθές αποφάσεις, η Αστέρω βρήκε την ιδέα καταπληκτική. Μετά από ένα μίνι ρεκτιφιέ που μεταμόρφωσε το τρολ και πάλι στην κολλητή, δυο ντίρλα μεθυσμένες, ντυμένες σαν άστεγοι -γιατί άντε να ντυθείς ευπρεπώς άμα δεν μπορείς καλά καλά να περπατήσεις- και συφιλιασμένες με το ανδρικό γένος φίλες κατέβαιναν την Πατριάρχου Ιωακείμ με οχτάρια.   

Φυσικά το ένα ποτάκι έγινε δύο, τα δύο τρία, τα τρία χίλια δεκατρία. Και κάπου εκεί, με το μυαλό πουρέ από τη βότκα και τα γιεγκερμάιστερ, η κολλητή είχε τη δεύτερη φαεινή ιδέα: «πάμε να κάνουμε stalking στον πρώην!», αναφώνησε με ενθουσιασμό. «Τι λες ρε συ, τι είμαστε εμείς, τίποτις κατίνες, απαπαπα», διαμαρτυρήθηκε η Αστέρω, αλλά είχε ήδη ξεκινήσει να κατεβαίνει τις σκάλες καλπάζοντας -είπαμε, το αλκοόλ θολώνει την κρίση, το Υπουργείο Υγείας προειδοποίησε, άμα τώρα θέλεις εσύ αναγνώστα να κάνεις του κεφαλιού σου δικό σου πρόβλημα.

Μια και δυο λοιπόν, να σου η Αστέρω και η κολλητή έξω από το σπίτι του πρώην –με αυτοκίνητο παρακαλώ, διότι ο πρώην μένει παραδίπλα από το σπίτι της κολλητής οπότε στην επιστροφή πήγαμε και πήραμε το αυτοκίνητο, διότι κατασκοπεία χωρίς όχημα δε γίνεται, γίνεται?

Περιγράφω σκηνή: Το σπίτι του πρώην υπερυψωμένο ισόγειο με τζάμι στην πρόσοψη. Έξω αυλή και ψηλή μάντρα. Έξω από τη μάντρα στύλος ΔΕΗ –πανάθεμάτηνε τη ρημάδα τη ΔΕΗ, που πάει και φυτρώνει στύλους εκεί που δεν χρειάζονται, μας χάλασε το αντερκόβερ.

Φτάνουμε με το αυτοκίνητο, παρκάρει η κολλητή έξω από το σπίτι του πρώην. «Τι κάνεις ρε μαλάκα», της λέω, «stalking κάνουμε, δεν ήρθαμε να μας φιλέψει περγαμόντο, θα μας δει».
Πανικοβάλεται η κολλητή, πατάει γκάζι, μετά μάλλον σκέφτεται ότι καλύτερα να πάει προς την άλλη κατεύθυνση, οπότε βάζει όπισθεν, μετά το μετανοιώνει, οπότε ξαναπάει προς τα εμπρός, μετά μάλλον έπαθε κοκομπλόκο και ξαναβάζει όπισθεν. Αποτέλεσμα, η Αστέρω να κρατιέται από το παρμπίζ σκασμένη στα γέλια και η κολλητή σε φάση αυτισμού να πηγαίνει το αυτοκίνητο μπρος πίσω και να φωνάζει γελώντας «ααααααα μαλάκααααα δεν ξέρω τι κάααανωωωω». Όλα αυτά βέβαια με τα φώτα σβηστά, διότι είμαστε προφέσιοναλς, όχι τίποτις τυχαίες. Ευτυχώς που ο πρώην μένει σε ένα στενό στο πουθενά, αλλιώς θα είχαμε προκαλέσει πολύνεκρο, κι άντε να εξηγήσεις  μετά στα κανάλια.

Τέλος πάντων την ξεπερνάμε αυτή την πρώτη κρίση, οπότε πάμε και παρκάρουμε λίγο πιο κάτω και για δέκα λεπτά περίπου χτυπιόμαστε κάτω από το γέλιο, κλαίμε με αναφιλητά, και η κολλητή πατάει και 4-5 φορές την κόρνα κατά λάθος –γεγονός που μας κάνει να χτυπιόμαστε ακόμη περισσότερο, φυσικά. Κάποια στιγμή καταφέρνουμε να ηρεμήσουμε, και προσπαθούμε να οργανωθούμε.
«Λοιπόν, θα πας να κάνεις μια βόλτα έξω από τη μάντρα και αν δε δεις κίνηση, θα έρθω να σου κάνω ποδαράκι να σκαρφαλώσεις να δεις μέσα στο σπίτι», λέει ο φωστήρας η κολλητή και φυσικά ο έτερος φωστήρας το βρίσκει πολύ καλό σχέδιο.

Επειδή όμως, όπως έχουμε ήδη εξηγήσει, η Αστέρω είναι επαγγελματίας, κοτσάρει μες στη μαύρη νύχτα ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τάχα μου ότι άμα τη δει έτσι δεν θα την αναγνωρίσει –το ενδεχόμενο να τη δει κανένας γείτονας και να φωνάξει την αστυνομία ή, ακόμη χειρότερα, να αμολύσει τίποτα ντόπερμαν, δεν το εξέτασε διότι όπως πλέον έχουμε όλοι καταλάβει, και να μην επαναλαμβανόμεθα, το αλκοόλ επιδρά στη λήψη ορθών αποφάσεων.

Βγαίνει λοιπόν η μισή μερίδα Αστέρω με το καπέλο και το Ρέιμπαν σαν τον αόμματο και αρχίζει να περπατάει προς το σπίτι του πρώην. Φυσικά επειδή είναι μαύρη νύχτα και φοράει μαύρα γυαλιά και καπέλο δεν βλέπει Χριστό, οπότε πριν φτάσει στο σπίτι τρακάρει με την κολώνα της ΔΕΗ που λέγαμε. Ουρλιαχτά από το αυτοκίνητο, η κολλητή δεν μπορεί να πάρει ανάσα από το γέλιο, πάλι κόρνες. Γυρνάω προσβεβλημένη, τη μουτζώνω και συνεχίζω. Πάω μια βόλτα έξω από τη μάντρα, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς τόσο ψηλή που δεν μπορώ να δω τίποτα, όμως εγώ για σιγουριά περπατάω με λυγισμένα γόνατα, σα Γιαπωνέζος κατάσκοπος που έχει συγκαεί.

Μετά τη δεύτερη βόλτα αποφασίζω ότι είναι σέιφ να έρθει και η κολλητή οπότε προσπαθώ να σφυρίξω με τα δάχτυλα, όμως αυτό δεν το έχω καταφέρει ποτέ, οπότε αντί να σφυρίξω φτύνω. Η κολλητή στο μεταξύ έχει βγει από το αυτοκίνητο και στέκεται δίπλα μου, αλλά δεν την έχω πάρει χαμπάρι. 
 «Τι κάνεις ρε βλάκα, γιατί φτύνεις?”, μου λέει.
 «Σκάσε και κάνε ποδαράκι», απαντάω. 

Όπως καταλαβαίνετε, έχω πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο μου, τι Μάτα Χάρι, τι Τζέημς Μποντ και αηδείες, μάι νέιμ ιζ Αστέρω. Κάνει ποδαράκι η κολλητή σκαρφαλώνω στη μάντρα, φυσικά επειδή ακόμα φοράω τα γυαλιά και το καπέλο δε βλέπω χριστό, προσπαθώ να ανέβω καλύτερα και εκείνη τη στιγμή βγαίνει έξω ένας γείτονας. Ξαναπανικοβάλεται η κολλητή –διότι καταλαβαίνετε ξεφτίλα άμα την πιάσει στα πράσα ο πρώην-, με παρατάει σύξυλη και φεύγει και μένω κρεμασμένη στη μάντρα, κολλημένη σα σαύρα χωρίς να κουνιέμαι, μη με δει ο γείτονας.

Ευτυχώς ο γείτονας  δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, οπότε κατέβηκα απ’τη μάντρα, πήγα στο αυτοκίνητο και βρήκα την κολλητή, επί δέκα λεπτά δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε από το γέλιο, μετά βάλαμε μπρος και φύγαμε. Στο δρόμο μου λέει η κολλητή: «Τι Τζέημς Μποντ και Μάτα Χάρι... Θου Βου και πολύ μας είναι!».

Η κολλητή εξακολουθεί να είναι χωρισμένη και την Παρασκευή έρχεται στο Άμπου Ντάμπι επίσκεψη. Φοβάμαι τι θα ζήσω το τριήμερο...



32 comments:

Tremens said...

Καινούριο συκώτι έκανα απ τα γέλια, αυτές είναι φάσεις!!!! περιμένω ανταπόκριση του τριημέρου, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ντράβαλα!

ασωτος γιος said...

αμ εγω τι εκανα , να σαι καλα ρε , πολυ γελασα!

VAD said...

Παραβλέπω τα του πρωην,επισημαινω το στερητικο συνδρομο της Αστερως,η οποία μόλις αφίχθη εν Ελλάδι ήπιε την Αρτα και τα Γιάννενα,προφανως για να αναπληρώσει ό,τι στερειται εκει στην ξενιτιά!Συμπαρίσταμαι,το ιδιο παθαινα κι εγω,μόλις επέστρεφα καλοκαιράκι,ξεκινούσα με μια κασα μπίρες σε πέντε μέρες:))

Astero said...

@Delirium Tremens

Τρεμενσάκο θα ενημερώσω πάραυτα, άμα δεν έχω κάνει ποστ μέχρι την τετάρτη επικοινωνήστε με την ελληνική πρεσβεία, σε κάποια αραβική φυλακή θα σαπίζω ;)))

@άσωτος γιος

Πού να ήσουν από μια μεριά και να μας έβλεπες λάιβ...

@VAD

Ποια στέρηση καλέ, ξεκίνησα να πίνω στην Αθήνα και δεν σταμάτησα παρά μόνο την προηγούμενη Πέμπτη, που κατέληξα στο νοσοκομείο διπλωμένη στα δύο με τρελούς πόνους στο στομάχι -το οποίο προφανώς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, γιατί όπως το πήγαινα σε δυο-τρεις μήνες ήμουν για ΑΑ!

Astero said...

Όπως καταλάβατε έχω κατεβάσει ελληνική γραμματοσειρά στο γραφείο, χαμός θα γίνει! Όσο δούλεψα δούλεψα :))))))

znt said...

this is "kollhth" speaking.

θέλω να ευχαριστήσω τον "θεό" -σε εισαγωγικά γιατί για τον καθένα είναι διαφορετικός- την Αστέρω και φυσικά τον πρώην, γιατί χωρίς τη δύναμη του ενός που ενώνει ανθρώπους και ζωές, χωρίς τη φίλη που ήταν εκεί ψυχή τε και σώματι και χωρίς την αδυναμία του άλλου, δεν θα είχα ζήσει αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές, αυτές που μες στα χάλια σου μπορείς και γελάς σαν να μην υπάρχει ούτε χτες ούτε αύριο..Επίσης είμαι ευγνώμων που ο πρώην ζει σε μονοκατοικία και όχι σε 4όροφη, γιατί απλά θα είχαμε θρηνήσει θύματα!

Astero said...

Αχαχαχαχαχαχα τι βλήμα είσαι!!!

Μας φαντάζομαι να κρεμόμαστε από συρματόσχοινα τύπου Μαγκάιβερ!

Και μη χειρότερα ;)))))

Άιναφετς said...

Χαχαχαααααααααααα! αν εσύ έσκασες στα γέλια πριν λίγο στο σπιτικό μου, εγώ τι να πω;
Και αν σου πω πως πριν μπω στο σπιτικό σου, ήμουν σ' ένα άλλο όπου εκεί καθόλου δεν γέλασα γιατί η "εγκαταλειμμένη" ήταν σε φάση αφασίας και αηδίας...(ήταν ο πρώτος της!)
Και για να σου πω Κυρία μου, από τότε το έριξες στο ποτό, ε;

ΑΦιλάκια πολλά πολλά από μια ακόμα "μαλάκω"!

Astero said...
This comment has been removed by the author.
Astero said...

Αχ μαγισσούλα γι' αυτό υπάρχουμε, για να σηκώνουμε τους φίλους όταν πέφτουν.

Κουράγιο στη φίλη, τα 'χουμε περάσει όλοι αυτά (ή τέλος πάντων σχεδόν όλοι, εγώ μια φορά έχω φάει πατώματα με τη σέσουλα) και ξέρουμε τι ζόρι είναι... Καλούς φίλους να 'χουμε από δίπλα κι όλα διορθώνονται!

(Ο αλκοολισμός έληξε άδοξα στα επείγοντα του Αλ Νουρ χόσπιταλ. Αλλά δε μασάω, είπαμε το ΣΚ έρχεται η κολλητή. Ετοιμάστε τους ορούς!)

koulpa said...

xaxaxaxaxxaxaxa αντε να γελάμε και λίγο.. και λίγο παραπάνω.. :) :)
καλησπέραααα :) :)

Memaria said...

Είσαι απίστευτη!!!
Τι γέλιο ήταν αυτό?...το διάβαζα και δυνατά να το απολαύσουν κι άλλοι..ένιωθα ένοχη που τους άφηνα έξω από τις περιπέτειες μιας σούπερ Αστέρως και της κολλητής της..αλλά το τακτοποίησα..εσένα πρέπει να σε διαβάζουν όλοι να ξεχνάνε ποιοι είναι από το γέλιο!
Καλώς να τη δεχτείς τη φίλη σου...και να προσέχετε..μην πιείτε πολύ πάλι..πιείτε τόσο, όσο να δημιουργήσετε καινούρια ανάρτηση..χεχε..
Α, και να της πεις να μη στενοχωριέται..έτσι να της πεις!!
Φιλιά πολλά πολλά!

Memaria said...

Και πως στο καλό έχασα δική σου ανάρτηση που την περιμένω πως και πως, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω!

Astero said...

@koulpa

Καλησπέρα Κουλπάκοοοοο! Απίστευτο που είμαι τόσο καραγκιόζης εννοείς? ;)

Και η κολλητή μπάι δε γουέι δεν πάει πίσω, έτσι για να ξέρεις!

@me (maria)

Τι λες παιδί μου, τι να μην πιούμε πολύ, έχω εφοδιαστεί Ζαντάκ, Λοζέκ, Μαλόξ, Μπουσκοπάν, έχω ατσαλώσει στομάχι και περιμένω! Θα τη γονατίσω την κολλητή, θα γυρίσει Αθήνα και δεν θα θυμάται ούτε πώς τον λένε τον πρώην ;)))

Μαίρη (Ginger) said...

Σιγά που δεν θα υπήρχαν απρόοπτα στις διακοπές σου. Στο Κωσταλέξι μάνα μου πάντα κάτι τρέχει.

Αυτό τώρα για την Αθήνα του 2012 το είχα πει κι εγώ αλλά με το που τόλμησα απέκτησα εχθρά που κοντά ένας χρόνος πάει και ακόμα με βρίζει γιατί ΤΗΣ κατηγόρησα την γενέτειρά ΜΟΥ.

Αυτούς τους μετανάστες εμένα τούς σκιάχτηκε το μάτι μου. Μέσα στο μετρό, ένιωθα συνέχεια με περικυκλώνουν και δώστου εγώ να στριμώχνω το τοσοδούλι τσαντάκι μου ανάμεσα σε μένα και το διαχωριστικό τζάμι.... Ας μην επεκταθώ γιά λόγους ασφάλειάς σου.

Μα πρόσφατο το είχες το δικό σου ντεκαντάνς (οχι δε θελω να σε στεναχωρησω) δεν θυμώσουν τι κάνουν σε τετοιες περιπτώσεις? "Ενα βρισιμο, ένα μεθύσι κι έξω απ'την πόρτα".

Ααααα μπραβο, σα να μ'ακουσες! 1,5 κτήμα κι ένα ποτάκι την κάνουν τη δουλειά!

Σε ζηλεύω Αστερούλι μου. Το έχεις όπως δεν θα το έχω ποτέ.

Define "stalking" pls!

Στο κοκομπλόκο χτυπήθηκα κάτω στα πατώματα και είμαι και στο γραφείο και τι θα λένε οι συνάδελφοι.

"με λυγισμένα γόνατα, σα Γιαπωνέζος κατάσκοπος που έχει συγκαεί" πάλι έσκασε η Ginger στα πατώματα.... ΕΛΕΟΣ! Αν δε μπορείς να σκεφτείς εμένα σκέψου την ηλικία μου τουλάχιστον!

Πάλι καλά που δε σου έκανε και τακουνάκι (ποδοσφαιρικό αυτό, ένα αμόρε μου το είχε μάθει, εμ τι μόνο εσύ? Υπήρξαμε κι εμείς αγάπη μου κάποτε.....)

Αστέρω μου σε συγχωρώ που με αφήνεις συχνά πυκνά να ξεροσταλιάζω χωρίς γράμμα και γραφή σου γιατί όταν γράψεις είναι τόσο φλέσυ που χορταίνω (άσχετο, το χορταίνω γιατί γράφεται με -ο-? Ιδια ρίζα με τα χόρτα? Μπορείς να χορτάσεις με χόρτα?) όσο με τις αναρτήσεις κανενός άλλου φίλου ή εχθρού.

υγ. περιμένω λονγκ πλέυ ανάρτηση άμα τη αναχωρήση της χωρισμένης/κολλητής που με την ευκαιρία της στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Φιλιά σταυρώτα, διαγώνια και λοξά!

υγ2 όπως βλέπεις όλοι το περιμένουν όχι μόνο εγώ

υγ3 κανόνισε να είναι αζ φλέσυ!

υγ4 συγνώμη για το διπλόφαρδο!

Astero said...

Αχαχαχαχα Μαράκι και διπλόφαρδο και τριπλόφαρδο και ό,τι σου κάνει κέφι, μι κάσα σου κάσα (για ισπανικά το πήγαινα, αλλά ακούγεται η κάσα μου κάσα σου, μακάβριο, χαχαχα!)
;)

Το stalking για παρακολούθηση μας ξεκίνησε αλλά όπως κατάλαβες δεν μας βγήκε και πολύ!

Φιλιά πολλά οριζοντίως και καθέτως!

Μαίρη (Ginger) said...

Αστερούλι μου συγχώρεσέ με αλλά δεν αντέχω άλλο. Θα σε ... εκδώσω. Λοιπόν σε κάνω θέμα στο φβ για να σε μάθουν οι φίλοι μου να σε "ξεκοκκαλίζουν". Μη μου θυμώσεις... θα σε δείρω!

Εφη said...

Μόλις σε ανακάλυψα και κλαίω από τα γέλια! Να' σαι καλά!
Ξετυλίχθηκε μπροστά μου σκηνικό από ταινία του Αλ. Ρήγα....τέλειο όμως!!!

SpIrToKoYto said...

Ετέρα - προσοχή με Ε - κλαίουσα με αναφυλλητά και δεν είναι καν ιτιά ( ίδε φυτό )...
Συνάντηση με τη Τζίντζερ στα πατώματα,στα ίδια σημεία,όπου όλως τυχαίως και ασμένως συναντήσαμε και την Εφη...

Ορθώς σε εξέδωσε και σε εξέθεσε η Τζίντζερ για να γνωρίσουμε το καινούριο μαγαζί από όπου μπορούμε πλέον να αγοράζουμε καινούρια συκωταριά...
Να είσαι καλά,ντοτ φοργκετ να με ειδοποιήσεις μόλις φέρεις καινούριο εμπόρευμα...-:))

Μάγισσα Κίρκη said...

περπατάω με λυγισμένα γόνατα, σα Γιαπωνέζος κατάσκοπος που έχει συγκαεί.

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ μλκ δεν μπορώ, κλαίω από τα γέλια χαχαχαχαχα!!!

Υ.Γ.1 Θα σας στείλω τον λογαριασμό του μπότοξ, δεν θα με καταστρέψετε εσείς! ;p
Υ.Γ.2 Φαντάζομαι το σκηνικό ο πρώην να μένει σε τροχόσπιτο αλα Αστόρια, και να κάνετε κατασκοπεία από χημική τουαλέτα TOI-TOI με σήμα την καρδούλα!

ElenaG said...

ΧΑ!ΧΑ! να είσαι καλά!!!!!!!
Αυτά είναι τα ωραία...όχι οι χωρισμοί οι κολλητές!!!!!
Στέλνω πάραυτα κυπριακή ζιβανία!!!!
ότι δεν έχετε δει με την κολλητή να το δείτε τώρα!

Όπως καταλάβατε έχω κατεβάσει ελληνική γραμματοσειρά στο γραφείο, χαμός θα γίνει! Όσο δούλεψα δούλεψα :)))))) ΧΑ!ΧΑ!!!!! όλα τα λεφτά έγραψες λέμε!

φυσικά θα μπορούσες να έχεις και αυτό και να μην ταλαιπωρείσαι τόσο καιρό !!!!
www.greeklish-to-greek.gr/

Astero said...

@Mary Ginger
Καλέ τι κίνηση είναι αυτή, κάτσε να βγάλω τα καλά σερβίτσια ;)

Astero said...

@Έφη

Ευχαριστώ και γουελκάμ, καθίστε να σας φιλέψω κατιτίς!

@SpIrToKoYto

Κι εσείς γουελκάμ, χαίρομαιπου γελάτε με το χάλι μας :)))))

@Μάγισσα Κίρκη

Χαχαχαχαχαχα μα χημική τουαλέτα ΤΟΙ ΤΟΙ? Δεν υπάρχει!!!!

@ElenaG

Ευχαριστώ για το κέρασμα, ευχαριστώ και για το link, δεν το 'λεγες τόσο καιρό και ξετραβωνόμουνα -άσε που έσπασα και τα νεύρα του κόσμου με τα greeklish!

Astero said...

@SpIrToKoYto

Τώρα το είδα το "ετέρα", πώς μου ξέφυγε του Μπαμπινιώτη, χιχι! Πάω να διορθώσω πάραυτα. Θενκς!

Γιάννης Καραμήτρος said...

Υποθέτω ότι δύσκολα στο Άμπου Ντάμπι παίζουν τέτοια σκηνικά ή είναι στερεότυπο ότι τα ήθη δεν είναι ελευθερωμένα;

Γιάννης Καραμήτρος said...
This comment has been removed by the author.
Astero said...

Ε. ελευθερωμένα δεν τα λες... Με λίγη προσοχή μπορείς να έχεις ένα δυττικό λάιφσταϊλ, έχοντας όμως πάντα επίγνωση του που βρίσκεται, διότι αν το παρακάνεις δύο τα τινά:

α) Σε πετάνε έξω από τη χώρα
β) Σε πετάνε στη φυλακή

Ε, τώρα ένα stalking φαντάζομαι μπορείς να το κάνεις, άλλωστε το πόιντ είναι να μη σε πάρουνε χαμπάρι (μην κοιτάς εμείς, που γελάγανε και οι γάτες της γειτονιάς...)

Heliotypon said...

Πολύ υποφέρω μ' αυτά τα ...νεοελληνικά! "Troll", "Stalking". Σαράντα χρόνια φούρναρης (δάσκαλος, μεταφραστής, αλληλογράφος κ.α.) και μούρχονται δυό τρεις λεξούλες να με εξουθενώσουν γλωσσικά να με πείσουν ότι ένα ξέρω: ότι τίποτα δεν ξέρω! Που'σαι αδικοχαμένε Σωκράτη να δεις τον απόγονό σου!

Astero said...

Μα καλά παιδί μου, τόσες ταινίες αμερικάνικες, τίποτα δεν έμαθες ακόμα?

;))))

Μαίρη (Ginger) said...

Καλα τι φανταστηκες? Σε ανακαλυψα και θα το κραταγα για τον εαυτο μου? Κριμα τοσο χιουμορ να πηγαινει χαμενο. Κοριτσακι μου εγω ερχομαι εδω οταν εχω τις μαυρες μου. Κι αν δε βρω νεα αναρτηση παω και διαβαζω παλιες. Οαση ειναι εδω μεσα. Φιλακια κοριτσακι!

Afrikanos said...

Για όλα φταίει η Vicky, και το ότι σε βρήκα και το ότι παραλίγο να με απολύσουν γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια! Πήγα να πνιγώ βέβαια αλλά οκ, όλα καλά τώρα :)

Καλώς σε βρήκα.

Sofia said...

Καλά, Αστέρω είσαι καταπληκτική.Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα το blog σου.Κeep walking Κορίτσι μου, Keep walking!!!!