Monday, December 31, 2012

Ένα Χάπι για το Νιου Γίαρ



Στη δική μου περίπτωση το «new years resolution» αποκτά νέο νόημα αφού, θέλω δε θέλω, θα έχω νέα δουλειά, νέο σπίτι, από καθόλου έως νέο γκόμενο, νέα βελτιωμένη εμφάνιση και νέο άρωμα που συναρπάζει. Όλα νέα. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι, resolutions είναι, δικά μου δεν είναι. Άμα δεν κάνεις εσύ τις αλλαγές έρχεται το σύμπαν που κατά πως φαίνεται έχει πολύ μπλακ χιούμορ και σου δίνει μια κλωτσιά στα ψαχνά και σε αναγκάζει να αλλάξεις θες δε θες.

Οπότε ντίαρ φρεντς που μου κρατάτε συντροφιά τις ζεστές μεν, μοναχικές δε νύχτες του Άμπου Ντάμπι, δια το νέον έτος εύχομαι με όλη μου την καρδιά να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας, να έχουμε χιούμορ και τσαμπουκά, να νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας, να βοηθάμε όποιον και όποτε μπορούμε και να αγαπάμε, όσο πιο πολύ και όσο πιο πολλούς.

Θα έλεγα και παγκόσμια ειρήνη, αλλά με μιας βδομάδας αξύριστη γάμπα δεν μου πάει το στιλ Μις Ελλάς.

Καλή χρονιά, λοιπόν, με πολλή αγάπη!

 *Άπντεϊτ: Άλλαξα χρονιά μέσα σε ταξί που έζεχνε με Πακιστανό ταξιτζή που άκουγε στο ραδιόφωνο προσευχές από το κοράνι. Λέμε το σύμπαν έχει πολύ μπλακ χιούμορ!

12 comments:

mahler76 said...

εκεί πρέπει να σας μπήκε ήδη ή κάνω λάθος? Καρδιά μου τα καλύτερα σου εύχομαι. Υγεία, επιτυχία και ένα καλό παιδί σεΐχη ματσωμένο χαχαχα

VAD said...

Χρόνια Πολλά,με Υγεία,με Αγάπη...

Καλή Χρονιά!

Sana saiida:)

koulpa said...

xaxaxa τι να σου ευχυθώ αστέρω μ αγαπημένη; αφού τα καταφέρνεις καλήτερα από τις ευχές μου.. κι ερήμην σου.. :) :)
καλη χρονιά ευτυχισμένη και δημιουργική :) :)

Μαίρη (Ginger) said...

Εμάς Αστέρω μου όμως δεν μας αλλάζεις. Μας σούρνεις μαζί σου απ΄το 12. Τι να σου ευχηθώ ξέρω. Πως να σου ευχηθω που να πιασει η ευχηθω που να πιασει η ευχη δεν ξερω. Ευχομαι τα απιθανα, δηλ. να γυρίσεις στην Ελλάδα, να έχεις πολλά χρήματα κι ενα θαυμάσιο συντροφο, να ζήσεις την απολυτη ευτυχία και να μη σταματήσεις να blog-άρεις. Και μια πιό μικρή ευχή > να blog-άρεις πιό συχνά. Φιλάκια αμέτρητα.

Άθη said...

Γειάσου αγαπητή! ανανεωμένη σε βρίσκω για το νέο έτος ε?...ε,κι η...ανανέωση ή η..'αναπαλαίωση'??? ίσως ε,δε βλάπτει....σου έυχομαι ό,τι καλύτερο για το νέο έτος ευτυχία,ευημερία και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου..(και...στον έρωτα λοιπόν ναί,ναί!!!) και ό,τι επιθυμείς...χρόνια πολλά και καλά...καλησπέρες..

Memaria said...

Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά!!!
Πειράζει που πάντα απολαμβάνω τον τρόπο που γράφεις?
Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη..εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μην έχει καθόλου μπλακ χιούμορ και να σου φέρει ό,τι επιθυμείς!!
Φιλιά πολλά!!!

Astero said...

Χρόνια πολλά αγαπημένοι, εύχομαι το γρουσούζικο 13 να είναι το τυχςερό μας!

Και ναι, εσάς δεν σας αλλάζω με τίποτα ;)

Χάπι νιου γίαρ!

Άιναφετς said...

Αν σου πω πως το 13 είναι γουρλίδικο θα με πιστέψεις; Κοίταξα τα κιτάπια μου και μου το επιβεβαίωσαν... (και μόνο λογικά δες, το 12 υπήρξε ολέθριο για όλη την ανθρωπότητα, ακόμα και για τους έχοντες και κατέχοντες, που κατατρόμαξαν μη τα χάσουν!)
Το καλό που είχε το 12 είναι ότι γνώρισα εσένα, την gingeroula και άλλα όμορφα μπλογκόπαιδα!
Έτσι καρδούλα μου, εύχομαι να έχεις μια όμορφη χρονιά, με υγεία, με χιούμορ, με τύχη, με έρωτα, με σπίτι και καλή δουλειά!

ΑΦιλάκια χαμογελαστά!

Heliotypon said...

Δεν μας κρατάς αρκούντως ενημερωμένους για τις περιπέτειες μιάς (αγνής) Ελληνοπούλας στα βάθη της Ανατολής, ανάμεσα στα μουσουλμανικά (και συχνά άπλυτα) θεριά, στους αμολόφους, καβάλα στις καμήλες, με τους βεδουίνους να την ορέγονται. Σενάριο θα γράψω μου φαίνεται... (είσαι να πρωταγωνιστήσεις;)

Μαίρη (Ginger) said...

3 + 1 ερωτήσεις

1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ?
2. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ?
3. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΆ?

+1 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΙΗΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕMAIL : aranyos@pathfinder.gr σε παρακαλω?

koulpa said...

που σαι καλέ τι κάνεις; :) :)
καληνύχτες :) :)

Astero said...

Ορεξάτους σας βρήκε βλέπω το 2013 ;) Όσο για μένα, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, δεν με αντάλλαξε κανένας ζάπλουτος Σαουδάραβας με καμήλες (που τέτοια τύχη).

Απλώς είχα δυο βδομάδες άδεια και πετάχτηκα στην Αθήνα (φσσσσστ τέτοιες χλιδές εμείς οι τζετ-σέτερ), είδα τους φίλους και την οικογένειά μου, το έπαιξα λίγο θεία απ'το Αμέρικα (γέμισα αυτοκίνητα με βενζίνη, αγόρασα κρέατα και γέμισα ψυγεία, καλοπερνάνε οι φίλοι μου στην πατρίδα), καταθλήφτηκα και ήρθα.

Heliotypon άμα πλερώνεις σου κάνω και διπλό ρόλο, και την αγνή Ελληνοπούλα και την καμήλα :)

Μαράκι σου έστειλα email, περιμένω νέα!

Κουλπάκο θα σε επισκεφτώ συντόμως!

Φιλιά σε όλους!