Friday, November 2, 2012

Μετά το Άμπου Ντάμπι τιιιι?



Τρελλή ζοχάδα


11 comments:

Memaria said...

Μόλις έφτιαξα καφέ..ανοίγω υπολογιστή και βλέπω ανάρτηση δική σου..
Ήρθα τρέχοντας να τον πιω εδώ..και δε λέω, γέλασα με το μωρό και τη ζοχάδα του, αλλά μάντεψε ποιος έχει ζοχάδα τώρα..χαχα πλάκα κάνω!!
Όχι σε όλα, στη ζοχάδα..
Είμαι σίγουρη πως κάτι θα σκεφτείς..και ανυπομονώ να το διαβάσω!!
Καλό σου βράδυ!

Memaria said...

Κι εγώ που νόμιζα πως η ζοχάδα ήταν για καινούρια ανάρτηση...πόσο χαζή είμαι?

Astero said...

Δεν είσαι χαζή βρε Μαράκι, σιγά, ποιος είσαι, ο Γιούρι Γκέλερ να μαντεύεις τι ζόρι τραβάει ο καθένας από μια μαλακία που ανεβάζει στο ίντερνετ?

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα έπρεπε να γράψω, ταιριάζει καλύτερα στην κατάσταση...

Btw, άμα θέλει κανείς να μπινελικώσει, να βγάλει το άχτι του ρε παιδί μου, γιατί του έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την κρίση, γιατί έχει μαλάκα αφεντικό, γιατί δεν έχει φράγκο, γιατί τον παράτησε η γκόμενα/ος, γιατί δεν βρίσκει πάρκινγκ, γιατί δεν του φεύγει το προκοίλι, γιατί δεν του πέτυχε η περμανάντ, ή τέλος πάντων γιατί έτσι, παρακαλείται να το κάνει εδώ ελεύθερα, αρκετά με τις ευγένειες, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο ας μπινελικώσουμε άνετα μπας και μας φύγει το άχτι, ευχαριστώ.

koulpa said...

τι έπαθες αστέρω μου; μη μου πείς τώρα που προσπαθώ να έλθω αμπου ντάμπι ότι θα φύγεις εσύ; :) :)
σε σκεφτόμουν τώρα με τους αέριδες στο ΝΥ.. καλά που δεν πέσαν κατά την παραμονή σου εκεί.. ή μήπως άλλαζε η μοιροδιά της πόλης.. επιτα βελτίω;.. :) :)
καλησπερούδιααα :) :)

Μαίρη (Ginger) said...

Αντε πάλι στα πάνω σας. Με τα μάτια καρφωμένα αυτη τη στιγμή στη δική σου μεριά του κόσμου. Του Φέτελ του πήγε γρουσουζιά το Αμπου Ντάμπυ ήδη και ξεκινάει ο καημένος απ'την τελευταία θέση. Βλέπω και τα κοτερα αραχτα στη μαρινα. Ποιό είναι το δικό σου είπαμε Αστέρω μου? Φιλάκια από μιά ηλιόλουστη και αέρινη Ουγγαρία στους 18 βαθμούς ακόμα, απίστευτο. Φιλιά

Μαίρη (Ginger) said...

Ματια μου μη τσαντιζεσαι τόσο. Η ζωή είναι μικρη και δεν είναι απλά ένα κλισέ αυτό. Ψάξε να βρεις το ευχάριστο και το συμφέρον σε καθε τι που σου συμβαίνει, το χω κάνει κι εγώ αυτό γιά να επιβιώσω. Π.χ. δεν είμαι στην Ουγγαρία γιατί γουστάρω τον πράσινο Δούναβη και τους εσωστρεφείς Ουγγρους με τσιγγανο Πρωθ. Είμαι γιατί 2,5 χρόνια οι μαλ. ΔΥ στην Ελλάδα δεν μας έδωσαν απάντηση στην αίτηση άδειας παραμονης του άντρα μου περιμένοντας να τους χαρτζιλικώσω. Κι εγώ είμαι τρελλά ξεροκέφαλη. Ολοι κάποιο ζόρι τραβάμε. Ρίξτο στην τρελλή αγάπη μου γιά να το ξεπεράσεις. Κι άλλα φιλιά εν τω μεταξύ.

Άιναφετς said...

A! αυτό το "νινί" με κεραυνοβόλησε με το βλέμμα του. άσε που είναι και ασχημούλι...σιγά μην έβαζες κανένα γλυκούλι για να σου κάνουμε γκούτσι- γκούτσι!
Όχι..Καλά κάνεις και ξεσπάς... παρόλο που οι ψυχολόγοι δεν το εκτιμούν, προσωπικά το εκτιμώ πολύ!
Ανάμεσα από τον γκρεμό και το ρέμα, έχω προσέξει πως υπάρχει ένα μικρό σημείο ακινησίας!
ΑΦιλάκια όπως τα θέλεις!

Astero said...

:)
Ευχαριστώ για το σαπόρτ, δυστυχώς η ζοχάδα συνεχίζεται μέχρι νεοτέρας!

Astero said...

@andrik
Καλώς με βρήκες, το ωραίο πού το είδες με αυτή την ανάρτηση δεν ξέρω αλλά ένιγουεϊ ;))))

Άθη said...

Ααααααααααααααααααχαααααααααχααααααααχααααααααααχααααααααααχαχαααα!η εικόνα τα σπάει πάντως καλή μου Αστερούλα...χααααααααχααααααχαχαα!στο καλό σου με έκανες και γέλασα βρέ...το μωράκι πάντως άπαιχτο...πολύ ωραίο ποστάκι...μπράβο...καλησπέρες..

Astero said...

@Άθη
Η ζοχάδα μου έχει αρχίσει να γίνεται μόνιμη, οπότε αν κάνω ποτέ παιδί κάπως έτσι το φαντάζομαι ;)))))
Σμουτς!