Sunday, October 21, 2012

Άμπου Ντάμπι παρτ του




Λοιπόν, επειδίς πολύ το έχω κράξει το Άμπου Ντάμπι (όχι ότι δεν του αξίζει αλλά ενιγουέι) κι ως γνωστόν αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει και επειδίς δεν ξεύρεις ποτέ πώς τα φέρνει η ρημάδα η ζωή και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείτε εδώ και να χρειαστείτε μερικά τιπς (καλά, ουαί και έρθει κανείς σας κατά δω και δεν τσακιστεί να έρθει να με βρει, μαύρο φίδι που τον έφαγε, τα τιπς τα δίνω σε περίπτωση που δεν είμαι στη χώρα για τον χου ψου λόγο, άμα είμαι θα σας κάνω προσωπική ξενάγηση τύπου «από δω βλέπετε έναν ουρανοξύστη, παραδίπλα έναν ουρανοξύστη και κει κάτω, πίσω από τον ουρανοξύστη, μπορείτε να διακρίνετε έναν ουρανοξύστη»), αποφάσισα να σας κάνω μια βίρτσουαλ ξενάγηση πιο εμπεριστατωμένη από την προηγούμενη, να ξέρετε τι σας γίνεται σε περίπτωση που ξοκείλετε στα μέρη μας.

      
Ας ξεκινήσουμε από τα μπέισικς. Το εμιράτο του Άμπου Ντάμπεως έχει έναν σεΐχη τσίφτη, ο οποίος είναι καραματσωμένος πετρελαιάς που άμα λάχει πετάει και τίποτις ξεροκόμματα στο πτωχό πλην τίμιο Ντουμπάι όταν έχει στενότητες (εξ’ ου και ο πανύψηλος πύργος ύψους 828 μέτρων περικαλώ που ηγέρθη στο Ντουμπάι και αρχικώς ήταν να ονομαστεί Μπουρτζ Ντουμπάι, μετονομάστηκε τιμητικώς σε Μπουρτζ Χαλίφα, από το όνομα του σεΐχη ντε –η βίρτσουαλ ξενάγηση του Ντουμπάι και οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες με τα μούτρα της Αστέρως κολλημένα στο τζάμι του 124ου ορόφου του Μπουρτζ Χαλίφα για να θαυμάσει τη θέα σε άλλο επεισόδιο). Ο πατέρας του τωρινού σεΐχη, επίσης Χαλίφας, που μας άφησε χρόνους το 2004, ήτο μεγάλη ντίβα και τη μουτσούνα του θα δείτε σε κολώνες, ταμπέλες, τοίχους καταστημάτων και σπιτιών, πινακίδες στο δρόμο, αναμνηστικά μπλουζάκια, μαγνητάκια, καρτ ποστάλ, κούπες, μόνο σε χαρτί τουαλέτας που δεν τον έχουνε τυπώσει. Επίσης, με δημοκρατικές διαδικασίες, το όνομα των σεΐχηδων έχει δοθεί σε ένα μάτσο κτίρια, δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία, πάρκα, κάτι σαν τον Ντικτέιτορ με τον Σάσα Μπάρον Κοέν, που άμα δεν το έχετε δει μην πάτε να το δείτε, ψιλομάπα είναι.
 
Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκεται το μεγαλύτερο τζαμί του αραβικού κόσμου, κοινώς το Γκραντ Μοσκ, που για να μπεις μέσα πρέπει να βάλεις μπούργκα, αν είσαι γυναίκα φυσικά, διότι αν είσαι άνδρας άρα και μάγκας και προνομιούχος στ’απαυτά σου, πας και με πιτζάμα-παντόφλα. Πριν προλάβετε να διαμαρτυρηθείτε για την καταναγκαστική μπουργκοκάλυψη να σας υπενθυμίσω ότι και στα ελληνικά μοναστήρια πας ο τουρίστας με σορτσάκι-σαγιονάρα διότι τι να βάλεις Αύγουστο μήνα και σου δίνουν κάτι φούστες ξεχειλωμένες και δεκαοχτώ νούμερα μεγαλύτερες μην τυχόν και δουν οι άγιοι το γόνατό σου, ας πούμε, και κολαστούν. Ομοίως η Αστέρω προμηθεύτηκε από την είσοδο του μοσκ μπούργκα σένια που όμως ήταν μάλλον για Σουηδές τουρίστριες οπότε με το ένα χέρι έπρεπε να κρατάει στη θέση του το μαντήλι που όλο γλίστραγε από τα μαλλιά και με το άλλο να ανασηκώνει το φουστάνι (κοινώς αμπάια) για να μην το πατήσει, οπότε φαινόταν από κάτω το σκισμένο τζιν και το ολ-σταρ και η εικόνα ήταν για κλάμματα.


Όταν χτιζόταν το Γκραντ Μοσκ έπεσε στην έρημο του Άμπου Ντάμπι ένας ιπτάμενος δίσκος. Οι ντόπιοι εξολόθρευσαν την εξωγήινη απειλή και έτσι όχι μόνο έσωσαν τον πλανήτη, αλλά και μπόρεσαν να μετατρέψουν το εξωγήινο διαστημόπλοιο σε έναν πολυέλαιο που τον ζουλεύει ο Φλωρινιώτης.


Φεύγοντας από το μοσκ και παγαίνοντας προς το κέντρο του Άμπου Ντάμπι συναντάμε διάφορους ουρανοξύστες με εμπνευσμένο (αν είσαι α. Άραβας, β. πειναλέος, ή  γ. τυφλός) ντιζάιν, όπως ο πύργος Όρεο…


…και οι πύργοι ποιος-ζει-στη-θάλασσα-σ’ένα-ανανά – ο Μπομπ Σφουγγαράκης.


Σήμα κατατεθέν του ντάουν τάουν Άμπου Ντάμπι είναι το υπερχλιδάτο κοίτα-και-κλάψε-φτωχέ-λαουτζίκο ξενοδοχείο Emirates Palace...


...που εκτός από σουίτες που πρέπει να πουλήσεις ένα νεφρό για να μείνεις, διαθέτει και καφέ, εστιατόρια και κλαμπς, οπότε μπορείς να πας κι εσύ ο ξεβράκωτος τουρίστας και να φωτογραφηθείς κάτω από τη φωτογραφία του σεΐχη σε πόζα αλά βασιλική οικογένεια (εδώ η φίλη της Αστέρως χαλβαδιάζει το σεΐχη μπας και της πετάξει κανένα ρόλεξ)...


…στο υπερχλιδάτο λόμπι που μοιάζει σαν το εσωτερικό από το λυχνάρι του Αλαντίν, ή στα εσωτερικά σαλόνια, όπου κανονικά απαγορεύονται οι φωτογραφίες αλλά η Αστέρω -που τα παλάτια είναι το φυσικό της περιβάλλον- δεν το πήρε χαμπάρι, οπότε όχι μόνο έκανε κανονική φωτογράφιση, αλλά ζήτησε και σε έναν φουσκωτό σεκιούριτι να τη βγάλει φωτογραφίες με τη φιλενάδα της στους καναπέδες, αγκαλιά με τις κολώνες, καβάλα στα αγάλματα, με φόντο τους κήπους και τα σχετικά.

Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της πόλης παίζουν τα εμπορικά κέντρα, δηλαδή τα μολς, από τα οποία δεν έχω φωτογραφίες να δείξω γιατί είναι μια σαχλαμάρα και μισή εκτός κι αν είσαι όπως είπαμε άραβας, πειναλέος, ή τυφλός.

Βασική ατραξιόν αποτελούν βεβαίως βεβαίως και οι χοντρές αραβίδες με τις μπούργκες αλά Νταρθ Βέινταρ και οι κύριοι με τα τραπεζομάνδηλα επί της κεφαλής, τα λευκά σιθρού σεντόνια Βήτα Αλιζιώτης προσφορά από το Χρυσό Κουφέτο που διαγράφουν σεξουλιάρικα το βρακί Μινέρβα και την παντόφλα Ντεξίμ με εύκολη πρόσβαση στην πατούσα την οποία ξύνουν ανέμελα σε κάθε ευκαιρία.


Αυτό που σώζει την πόλη και αν δεν υπήρχε θα κρεμιόμουνα από τους πολυελαίους σαν τον σπάιντερμαν για να περάσει η ώρα μου, είναι το Κορνίς. Το Κορνίς, που λέτε, που επί μήνες το έλεγα Κόρνις και κανείς δεν με διόρθωνε, είναι η παραλιακή λεωφόρος του Άμπου Ντάμπι η οποία είναι πεζοδρομημένη και επί 7 μήνες το χρόνο μπορείς να πας να τρέξεις, να φας το παγωτό σου, να κάνεις ποδήλατο, πατίνια, ή να χαζέψεις την τελευταία μόδα στις μπούργκες. Τους υπόλοιπους πέντε μήνες δεν πατάς εξόν και αν διαθέτεις φορητό ερ-κοντίσιον, πώς είχαν οι ράπερς το κασετόφωνο στον ώμο στα ‘90s, κάπως έτσι, αλλιώς παθαίνεις θερμοπληξία στο πεντάλεπτο.


Για την παραλία τα έχουμε πει, είναι μια βλακεία και μισή και ανάξια λόγου. Τρίβια, επειδή δεν είχαν άμμο δική τους της προκοπής μετέφεραν από τις Σεϋχέλλες, αλλά μέσα στην υπερβολή που τους χαρακτηρίζει πήραν και ένα σωρό κοχύλια και κοράλλια και τα σκόρπισαν στην ακτή. Έτσι, με το που μπαίνεις στο νερό  -που είναι μια θολούρα και δεν βλέπεις τον πάτο ούτε στα τρία εκατοστά- πατάς πάνω σε σπασμένα κοχύλια και κοράλλια με αποτέλεσμα να χοροπηδάς σαν αναστενάρης.

Φυσικά υπάρχει και το φέιμους Γιας άιλαντ, στο οποίο βρίσκεται η πίστα της φόρμουλα 1, ένα θιμ παρκ με θιμ- τι άλλο?- τη φόρμουλα και κάτι ντιζαϊνάτα σούπερ γουάου ξενοδοχεία και κλαμπς που θα φχαριστηθείτε χλιδή δυτικού στυλ (χωρίς χρυσά, σμαράγδια, χερουβίμ, νεφελίμ και χαρέμια από λευκές παρθένες ) άμα είστε τέτοιο τύποι.


Αυτά προς το παρόν, θα σε αφήσω τώρα αναγνώστα γιατί τελευταίως τα ποστ είναι διπλο-τριπλο-σέντονα και φοβάμαι ότι θα απηυδήσεις και θα μείνω μόνη ωσάν την καλαμιά στον κάμπο –ή στην περίπτωσή μου, στην έρημο. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει και πολλά ακόμη, μη νομίζεις, κάτι χαζομάγαζα, τίποτις ξενοδοχεία, αυτά.

Και επειδή η κοινωνική μου ζωή στο Άμπου Ντάμπι συνίσταται στην καποέιρα, (πιο πριν απλά δεν είχα κοινωνική ζωή) θα κλείσω με μια φωτό του καποέιρα τιμ, χωρίς φυσικά να σας αποκαλύψω αν η Αστέρω βρίσκεται ανάμεσά τους.


                                                                      Μασαλάμα.











35 comments:

Άιναφετς said...

Merci, για την ξενάγηση...γέλασα μεν με την περιγραφή...αλλά δεν!απαπαπα!
Κρίμα και έλεγα αν μου πέσει το Τζόκερ να έρθω να σ΄ επισκεφτώ!(τώρα που σ' εντόπισα και στη φωτό, θα ερχόμουν καρφωτή!) χαχα!
Αλλά το πιο σοκαριστηκό που έχω ακούσει ποτέ είναι: Πως απαγορεύεται να ακούσεις Piaf!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦιλάκια Ελληνικά! :)

Astero said...

Χαχαχαχαχα έλα εσύ και μια χαρά θα περάσουμε, άλλωστε με καλή παρέα παντού καλά είναι!

Όσο για την Πιαφ υποθέτω δεν απαγορεύεται γενικώς, αλλά το ίντερνετ εδώ έχει 1.000.000 απαγορεύσεις, λες και απειλεί την εθνική ασφάλεια, ασ'τα να πάνε!

Φιλιά πολλά μαγισσούλα :)))))))

Astero said...

...έκανα και τσεκ για του λόγου το αληθές, όχι λοιπόν, δεν απαγορεύεται γενικώς, απλά μου απαγορεύει το συγκεκριμένο που ανέβασες για κάποιο δικό του αμπουνταμπιανό λόγο!

Memaria said...

Ξέχασα να το γράψω στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά τώρα που διάβασα σχεδόν όλες σου τις αναρτήσεις θα το πω εδώ...είμαι ενθουσιασμένη που σε βρήκα...!!!
Η περιγραφή ξεκαρδιστική...και μεγαλύτερες αναρτήσεις να έγραφες, πάλι δε θα ήθελα να τελειώσουν....μπράβο!!!
Καλό σου βράδυ!

mahler76 said...

λατρεμένο αραβικό βλαχομπαρόκ!!!

VAD said...

sabah al kher,ya habiba:),μιλάμε για την αποθεωση του καρακιτσαριού,ε;
Εκει κατω στο Σουδάν,εχουν τα χάλια τους,άλλη φάση,αλλά τουλάχιστον ειναι πιο αυθεντικοι,βρε αδερφέ...

Astero said...

@me(Maria)
Μαρία μου είσαι τόοοοσο καλή!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Είδες, εγώ που ζω σε άσχημο μέρος γράφω πολλά, ενώ εσύ δεν χρειάζεσαι πολλά λόγια, μιλάνε τα τοπία από μόνα τους ;)))

@mahler76
...και πού 'σαι ακόμα, τα καλύτερα έπονται :Ρ

@VAD
Χαχαχαχα εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις! Αν όχι για τη βλαχοχλιδή, τουλάχιστον για τη νοοτροπία, έτσι habibi?!!!

Tremens said...

Εξαίρετος περιγραφή, θέλω να κυλιστώ σε περσικά χαλιά κάτω απ το πορτραίτο του Σεϊχη. θέλω να ψωνίζω για πάντα στα μολς και θέλω εκείνο τον ουρανοξύστη τον γεμιστό, να κάνω πατίνι στα γεράματα να το φχαριστιέμαι.

Επίσης είσαι η κοπέλα η μαυρισμένη με το μπεζ καφέ πουκαμισάκι και το τεράστιο χαμόγελο. Όταν θα έρθω θα μαζέψω κοχύλια απ το γυαλό να στολίσω όλα τα αμπαζούρ της επικράτειας!

Astero said...

@tremens
Χαχαχαχαχα έλα και θα σου κάνω ξενάγηση μούρλια, να συγκλονιστείς και επί του προσωπικού με τις χάρες του Άμπου Ντάμπι!

Όσο για το ποια είμαι στη φωτογραφία, σιγά μη σου πω αν με βρήκες!

koulpa said...

xaxaxa astero μου αγαπημένηηηη δε μπορούμε να συντονιστούμε.. τώρα που εσύ είσαι εδώ εγώ περνώ την μετεκλογικίτιδά μου βαριάς μορφής.. γράφε γράφε.. εγώ θα σε διαβάζω και την ιλιαδα με την οδήσσια μαζί να γράψεις.. :) :)
αχ πως να έλθω.. και το ποδήλατο πολλά κάυσιμα έχει.. σκέψου ποσες θερμίδες θα πρέπει να αναπληρώσω στο δρόμο.. :) :)
καλησπερούδια.. πάω να διαβάσω τα προηγούμενα που έχασα ο χαμένος.. :) :)

Astero said...

@koulpa

Έτσι μπράβο, να δίνεις σημεία ζωής βρε αδερφέ!!!
Κάτσε να απλώσω τα δίχτυα μου εις τας μέσας ανατολάς και θα σε φέρω σούμπιτο!

Νίκος Κιτωνάκης said...

Ζουπεργουάου ξενάγηση, πολλά θενκ γιου και κονγκράτς και λάικ. Το πτηνό που πολύ ιντριγκάρεται από τέτοια μέρη, δεν το'χει σε τίποτα να σε επισκεφθεί πολύ συντόμως και να το τρέχεις στα τζαμιά και στους ουρανοξύστες μη-χειρότερα. Πολλές καλημέρες!

Μαίρη (Ginger) said...

Δεν το βλέπω μάτια μου, δεν το βλέπω ούτε στα χαρτιά ούτε στον ντελβέ του καφέ ούτε στο πιατάκι και τα πνεύματα... έχω δουλέψει τόσο πολύ γιά Αραβες, Αραβικά Εμιράτα, Λίβανους και συναφή που δεν το βλέπω από ... κοντά με τίποτα. Καλύτερα να σε συναντήσω σε ουδέτερο γήπεδο. Η όταν με το καλό καταλήξουμε και οι δυό μας Πατρίδα μεριά.

Αααα όλα κι όλα τον μπιρμπιλωτό τον τέως ΟΥΦΟ νυν ματς-όιλ τον ζήλεψα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (θυμάσαι "Στο παρα5"?)

Οχι το Ορεο δεν ειναι ανορθόγραφα γραμμένο γιατί σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ήταν Ωραιο. Ενα παρόμοιο πράμα υπάρχει κι εδώ μόνο που είναι τεράστια καρακίτς μεταλική κλεψύδρα και μετράει λέει το χρόνο που περνάει κι έρχεται τούμπα κάθε 31.12 στις 12την ώρα του επίτιμου δηλαδή.

Ακόμα ψάχνω μα πόσο τυφλή να'μαι η γυναίκα, πως σε είδε η μαγισσούλα κι εγώ δεν σε βρίσκω μου λές? Που'σαι μαρή κρυμμένη? Σκάω να σε δω!

Τον αραβούλη όπως τον περιγράφεις ούτε να τον φτύσω. Ασε που κάνα δυό τέτοιους ντυμένους φαντάσματα με την λευκή κελεμπία τους είχω συναντήσει το πάλαι ποτέ στας Αθήνας και το αύρα μίξ ακριβού αρώματος και ιδρώτα που τους καλυπτε μου έμεινε αξέχαστη. Τις αραβίδες που δεν μου κάνουν σαν (Κ)αραβίδες αλλά μάλλον σαν κατσαρίδες, δεν τις συμπάθησα ποτέ είτε κρυμμένες είτε όχι.

Αααα να τι θέλω δωράκι, κοχύλια και κοράλια να μου μαζέψεις από τα θολά ύδατα. Να λέω κι εγώ πως πήγα γιά τρέλλες στις Σευχέλες όταν τα επιδεικνύω.

Ωπα! εδώ φτάσαμε στο στοιχείο μου. Το γνωρίζω εξ όψεως το τάδε Αιλαντ κι ας μην ήξερα πως το λενε. Αφου δεν χάνω αγώνα γιά αγώνα της F#1 πως να μη το ξέρω. Το έχω δει και νυχτοφωτισμένο μάλιστα με κάτι μπλε-μωβ φώτα όπως το δείχνεις αλλά και με το φως της ημέρας έχω δεί τις χίλιες μύριες θαλαμηγούς παρκαρισμένες εκεί γύρω.

Τώρα τι να το κάνω όλο τουτο το σχόλιο που αράδιασα και δεν είμαι σίγουρη πως είναι πρέπον το σχόλιο ν'αντα-συν-γωνίζεται σε σεντόνιασμα την ανάρτηση. Μη σε κάνω τόσο γρήγορα κι εχθρά μου.

Τέλος παντων, θα το παμπλίσω κι ο Θεός βοηθός. Τρέχω να κανω και τηλεφωνάκι στην Στεφανία να μου δώσει χίντ που σε βρήκε να σε βρώ κι εγώ. Σκάω λέμε σκάω. (Σε πρώτη σκέψη συμφωνώ με τον τρέμενς για το γκες και βλέπουμε)

Στο'πα? Λατρεύω τις αναρτήσεις σου!

Σμουτς κατάμουτρα

Μαίρη (Ginger) said...

Θεέ και Κύριε τι έγραψα η γυναίκα. Πανωκατωσέντονο 2σε1. Βάζω μετάνοια Αστέρω μου...... φιλάκια

Astero said...

@Πιγκουίνος
Πτηνό μη δίνεις τέτοιες υποσχέσεις στην ξενιτεμένη γιατί είμαι ικανή να πάω να στηθώ από τώρα στο αεροδρόμιο με το λόνλι πλάνετ παραμάσχαλα και να περιμένω στις αφίξεις δίπλα στα ρεντ-ε-καρ με ταμπέλα "mr Pingouinos"!

@Mary Ginger
Χαχαχα Μαράκι σεντόνευε ελεύθερα, είπαμε έχω πολύ χρόνο να σκοτώσω, άσε που γελάω και μου φτιάχνει η διάθεση! Οπότε μη σκας, χάρη μου κάνεις :))))

Μαίρη (Ginger) said...

Mη το κάνεις μη! Μη μου δίνεις θάρρος γιατί θα παρατησω το δικό μου μπλογκ και θα κάνω τις αναρτήσεις μου εδώ υπο τύπον σχολιασμου. Φιλια βραδινά

Άιναφετς said...

Χαχα! σιγά μη πω στη Gingeroula πια είναι η κουκλάρα η Αστέρω στη φωτό... όχι αυτά τα κρατώ για πάρτι μου!
Κατά τ' άλλα πολύ χαίρομαι που η φιλενάδα μου ξεσπαθώνει στο σπιτικό σου...καλό σημάδι (λέει η μάγισσα Άιναφετς)!

ΑΦιλάκιααααααααααααααα! :)

Astero said...

Χαχαχα ευχαριστώ μαγισσούλα, η μυστική μου ταυτότητα είναι ασφαλής (μπάτμαν) ;)))))

Anonymous said...

Πρέπει να διαβάσω το μπλογκ σου γιατί έχω χάσει επεισόδια. ΆΜπου Ντάμπι!!!

Η ξενάγηση φοβερή πάντως.

Astero said...

@zoi20
Προσφέρουμε και live ξενάγηση και δύο σαουάρμα δώρο σε όποιον ξοκοίλει προς τα μέρη μας!
Πολύ χάρηκα που σε ξανάκουσα Ζωίτσα!

Heliotypon said...

Είναι σαν να πήγα ήδη εκεί. Πολύ κατατοπιστικό και με χιούμορ. Ρε συ, σκέφτηκες να στέλνεις χιουμοριστικά γραφτά σου σε κανένα ελληνικό έντυπο, να βγάλεις μεροκάματο;

Τώρα που είπες για το τζαμί και την κάλυψη, θυμήθηκα ταμπέλα που είδα στην πόρτα (σιγά μην έμπαινα και μέσα) μοναστηριού στο βουνό πάνω από την Παιανία. Εκεί απαγόρευε την είσοδο, όχι μόνο σε ακάλυπτους γυναίκες και άντρες (όχι shorts), αλλά απαγόρευε και τα μακρυά μαλλιά στους άντρες. Γέλασα που την είδα και ψάχνοντας βρήκα στο ιντερνετ μιά εικόνα του Χριστού με μακρυά μαλλιά. Τους την έστειλα με την ερώτηση αν θα επιτρεπόταν η είσοδος στον εν λόγω μακρυμάλλη! Φυσικά και δεν πήρα απάντηση... :-)

Astero said...

@heliotypon
" Ρε συ, σκέφτηκες να στέλνεις χιουμοριστικά γραφτά σου σε κανένα ελληνικό έντυπο, να βγάλεις μεροκάματο;"
Αχαχαχαχαχα!!! Αυτό ήταν πιο χιουμοριστικό (το μεροκάματο)!
Αγαπητέ, fyi είμαι άνεργη συντάκτρια, οπότε αυτό ήταν μπλακ χιούμορ!!! Για να βγάλεις μεροκάματο την σήμερον ημέραν από τα μέδια, πρέπει να είσαι ή ο Χατζηνικολάου, ή ανιψιός του Μπόμπολα.
Θενκς πάντως ;))))

Astero said...

@heliotypon

Τώρα διάβασα και το υπόλοιπο, για τα μακριά μαλλιά, φανταστικό!!!

mahler76 said...

και επειδή δεν ήξερες Ντούβλη πάρε να μαθαίνεις
http://www.youtube.com/watch?v=aVl2scmsEvw&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=EEbNwhBNPZE

mahler76 said...

α και το καλύτερο

http://www.youtube.com/watch?v=ZUjdeb0PJaM

στο 2:16 η ατάκα του αιώνα.

Astero said...

Μάλερ είσαι δάσκαλος!!!!!!

mahler76 said...

και που να δείς τι έγινε όταν το έβαλα να το ακούσουμε σε μια αίθουσα της σχολής γεμάτη κόσμο. δεν έμεινε άντερο από τα γέλια χαχαχα

ΠΑΥΛΟΣ said...

Ουφ!!!

Σε βρήκα!!!!

Astero said...

Ουφ! Καλώς τον!

Anonymous said...

Ακούγονται όλα φριχτά.

Ευτυχής που ζω στην ( ταλαιπωρημένη) Αθήνα.


καλημέρα και από εδώ!!

angy said...

Αστερω εισαι η φωνη μου!!
Μετακομισα προχτες εδω μετα απο κατι αναποδες στροφες που πηρε το μυαλο μου.
Θες να επικοινωνησεις μαζι μου;;

angy said...

Αστερω εισαι η φωνη μου!!
Μετακομισα προχτες εδω μετα απο κατι αναποδες στροφες που πηρε το μυαλο μου.
Θες να επικοινωνησεις μαζι μου;;

angy said...

Αστερω εισαι η φωνη μου!!
Μετακομισα στο Αμπου Νταμπι προχτες μετα απο κατι αναποδες στροφες που πηρε το μυαλο μου και τωρα τρεχω.
Θες να επικοινωνησεις μαζι μου;

angy said...

Αστερω εισαι η φωνη μου!!
Μετακομισα στο Αμπου Νταμπι προχτες μετα απο κατι αναποδες στροφες που πηρε το μυαλο μου και τωρα τρεχω.
Θες να επικοινωνησεις μαζι μου;

nidibou said...

Τέλεια τα posts σου! Επειδή υπάρχει περίπτωση να έρθω προς τα εκεί σύντομα, θα μπορούσα να έχω κάποια extra tips?
:)